@KTzone » 成人資源BT » 資源 - 成人影片綜合資源 » 大家有冇發覺毒男君病後復出好似變左另一個人

2009-6-22 00:10 sunny444
大家有冇發覺毒男君病後復出好似變左另一個人

自從毒男因病引退,在下確實3月不知肉味
六慾皆空,猶如打入和尚寺,未有再下,不堪入目
知我者莫若毒君,我才開始禁不住留言
我本滿心期待最敬重之君出山,
可惜到現時為止,我竟未有下個君之作品
相反,其他後起之秀如giogio99 ,sdseedx12等,清出於藍,
就像往時我所要,從未改變,天美驕人
gio君進步神速,有能者居之!
可惜不是你,不禁令人感嘆......

2009-6-22 00:30 dlcc
希望"毒男君"身體健康:)
有時間就間中同各支持者say聲 Hi 啦!

2009-6-22 01:15 toon
[quote]原帖由 [i]sunny444[/i] 於 2009-6-22 00:10 發表 [url=http://www.ktzhk.com/redirect.php?goto=findpost&pid=23825047&ptid=1040737][img]http://www.ktzhk.com/images/common/back.gif[/img][/url]
自從毒男因病引退,在下確實3月不知肉味
六慾皆空,猶如打入和尚寺,未有再下,不堪入目
知我者莫若毒君,我才開始禁不住留言
我本滿心期待最敬重之君出山,
可惜到現時為止,我竟未有下個君之作品
相反,其他後起 ... [/quote]
深明大義:32:

2009-6-22 01:18 dan_y
support u, hope can hear u soon

2009-6-22 02:15 mybosco
宜家板主係JICKYLE啦,不過我都重未下過佢d片...........

2009-6-22 07:17 juno9
一滴精,七滴血,小心保重身體∼

2009-6-22 08:28 palneii
我都發覺。。。
不過誰發片我都支持啊
各位辛苦啦

2009-6-22 13:46 daiminling
get well!

毒男君可能有左女朋友,同條女日日練玉女心經,加下清sa d毒了 v_v

2009-6-22 15:20 archi0108
唉....
知否世事常變...變幻原是永恆..

回復 #9 25528899 的帖子

good point

2009-6-25 20:08 kennypchu
Support !!!!!!!!!!!!!! giogio99 ,sdseedx12等,清出於藍!!!!!!!!!!!

2009-6-26 23:36 hoi1980
無用咖, 而家你講咩都迫唔到毒男出手咖喇...

2009-6-27 08:22 cafe'
多多保重..毒男大大..

2009-7-6 11:20 Pussy_Addict
giogio99啲link有spyware !!

頁: [1]